PeopleGoal

Aποτελεσματικό, ανθρωποκεντρικό λογισμικό για διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού

Η PeopleGoal είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (HRM), βασισμένη αποκλείστηκα στις πραγματικές ανάγκες συγχρόνων εταιριών για ευέλικτες λύσεις στον τομέα του ανθρωπίνου δυναμικού.

Το πιο ισχυρό λογισμικό διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού στην ελληνική αγορά

Η PeopleGoal συνεργάζεται με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα.

viva_wallet
softomotive
formula 1
Aegean Baltic Bank

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Onboarding, Performance, Engagement, Development

Η PeopleGoal έχει δημιουργήσει λύσεις γύρω από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες του HR. Μέσω της πλατφόρμας μας, σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε τις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες και την κουλτούρα της εταιρείας σας.

 
 • Διαχείριση Απόδοσης

  Η διαχείριση της απόδοσης του ανθρωπίνου δυναμικού είναι μια διαδικασία που στόχο έχει την συνεχή ευθυγράμμιση των εταιρικών στόχων με τους ομαδικούς και προσωπικούς, με σκοπό την αποτελεσματική παρακολούθηση και επίτευξη τους. Η PeopleGoal παρέχει λύσεις που προσαρμόζονται σε ειδικές επιχειρηματικές ανάγκες και μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή εύκολα και γρηγορά. Στο App Store μας θα βρείτε προκαθορισμένες λύσεις για την διαχείριση της απόδοσης των υπάλληλων, που σκοπό έχει την εξέλιξη τους και την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας τους. Η πλατφόρμα υποστηρίζει όλα τα στάδια της διαδικασίας, όπως την δημιουργία στόχων (goal-setting), την συνεχή παρακολούθηση πρόοδού (check-ins) και την ανατροφοδότηση (feedback) και τέλος την αξιολόγηση των στόχων (reviews).

 • Εργασιακή Δέσμευση

  Ένα ενεργό σύνολο υπάλληλων που είναι αποδοτικότερο και ανταγωνιστικότερο είναι κρίσιμο για την επιτυχία της εταιρείας. Η PeopleGoal προσφέρει τη δυνατότητα μέτρησης της συλλογικής εργασιακής ικανοποίησης των υπάλληλων, με σκοπό να αναδειχθούν τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση και θα τονώσουν το εργασιακό περιβάλλον. Στο App Store μας θα βρείτε έτοιμα ερωτηματολόγια (engagement surveys) που εξετάζουν από διαφορετικές πτυχές την επαγγελματική ικανοποίηση των υπάλληλων, όπως την σχέση απόδοσης και αμοιβής, τις συνθήκες εργασίας, τη συνεργασία και την επικοινωνία αλλά και την δυνατότητα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήστε τα δικά σας ερωτηματολόγια, θέτοντας εξατομικευμένες ερωτήσεις και κλίμακες μετρήσεις.

 • Εκπαίδευση και Ανάπτυξη

  Η εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων των υπαλλήλων είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας οι υπάλληλοι αποκτούν ή αναβαθμίζουν προσόντα και δεξιότητες, συμβάλλοντας στην αύξηση της ανταγωνιστικότητα της εταιρείας. Η PeopleGoal προσφέρει λύσεις που βοηθούν στον εντοπισμό των αναγκών και στην διαχείριση των εκπαιδευτικών και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων που θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ικανοποίηση και απόδοση των υπαλλήλων. Στο App Store μας θα βρείτε λύσεις για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών των υπάλληλων (training), καθώς και για την διαμόρφωση ολοκληρωμένων πλάνων ανάπτυξης (development plans), που σκοπό έχουν τη βελτίωση των ελλείψεων που θα εντοπιστούν από την διαδικασία της αξιολόγησης.

 • Υποδοχή και Ένταξη

  Η υποδοχή και ένταξη των νεοπροσληφθέντων υπάλληλων, που ξεκινούν πριν από την πρώτη ημέρα εργασίας, είναι υψηλής σημασίας για την ομαλή προσαρμογή στον ρολό τους και το εργασιακό περιβάλλον. Η PeopleGoal παρέχει λύσεις που δίνουν τον απολυτό έλεγχο στις ομάδες ανθρωπίνου δυναμικού για να ολοκληρώσουν ευκολά και αποτελεσματικά αυτή την διαδικασία, αφήνοντάς πίσω αποδιοργανωμένες και χρονοβόρες μεθόδους. Στο App Store μας θα βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε όλα τα διαφορετικά στάδια ένταξης του νέου υπάλληλου (πληροφορίες και έγγραφα πρόσληψης, ανάθεση καθηκόντων κτλ.). Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δίνεται η δυνατότητα να συλλέξετε τις απόψεις των νέων υπάλληλων σχετικά με την εμπειρία ένταξης τους μέσω σχετικού ερωτηματολογίου.

Πλέον έχουμε μια ολιστική άποψη για την απόδοση των υπάλληλων και αυτό το οφείλουμε στην PeopleGoal. Μέσω της πλατφόρμας καταφέραμε να μεταμορφώσουμε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούμε τους ανθρώπους μας. Ταυτόχρονα, η PeopleGoal παρέχει ένα απλό, φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον στον χρήστη και η εμπειρία και τα σχόλια των υπάλληλων μας ειναι πολύ θετικά, κατι που επιβεβαιώνει ότι κάναμε τη σωστή επιλογή.

Kevin Vaz
HR Director, Leica Geosystems

Άμεση ανταπόκριση στην διαρκώς εξελισσόμενη πραγματικότητά που βιώνουν οι ομάδες HR.

Η πλατφόρμας μας προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες του HR να λειτουργούν με τον δικό τους τρόπο, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις πιο πολύπλοκες απαιτήσεις.

leica
luminor
shell
viva_wallet

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες
για την δική μας προσέγγιση.

PeopleGoal

© 2024 PeopleGoal, Inc. All rights reserved.